Birte Osholm, LifeCompetence

Som professionel coach og mentor tilbyder jeg støtte og sparring i alle former for udviklingsforløb: Personlige, karriere- og forretningsmæssige. Jeg har mange års ledererfaring fra det private erhvervsliv inden for organisations-, leder- og teamudvikling.

I 2001 etablerede jeg mig som selvstændig konsulent og har haft flere opgaver som coach for iværksættere og mindre forretningsdrivende. Som mentor har jeg opgaver i forbindelse med karriereudvikling og er tilknyttet Civiløkonomernes mentorkorps. Sammen med en erhvervspsykolog har jeg gennemført personlige udviklingsforløb for unge kvindelige ledere.

I efteråret 2001 udgav jeg bogen "Management by Love - Kærlighed som ledelsesfilosofi" som mit bud på, at fremtidens ledelsesfilosofi må baseres på kærlig ledelse for at skabe de bedst mulige resultater og succeser for virksomhed, ledere, team og medarbejdere. Bogen har dannet baggrund for flere foredrag på konferencer, for VL-grupper og på HR-uddannelser.

I 2007 fulgte jeg op på kærlighedsbudskabet med bogen ”Kærlighed og Visdom” som mit bud på, hvordan vi bliver hele mennesker og kan leve det lykkelige og meningsfulde liv i alle livets forhold – både privat og arbejdsmæssigt. Bogen tager afsæt i det arketypiske, psykologiske og spirituelle univers for at fortælle om sindets åndelige udvikling.

Min uddannelse som cand.merc. er suppleret med flere humanistiske, psykologiske og spirituelle studier. Jeg har en videreuddannelse inden for spirituel og filosofisk vejledning og tilbyder også spirituel coaching.

Kontakt mig på e-mail: birte@osholm.com eller ring på tlf. 40 21 98 10 for at høre nærmere om coaching, mentoring eller et foredrag.

 

 

Life Competence - Coach Birte Osholm

Hvem er jeg?